Välj en sida

DIN PERSONLIGA VERKSTAD

Torekovs Bilverkstad ger Dig trygghet och personlig service – oavsett var du bor!

TRYGGHET OCH GARANTI UPP TILL 3 ÅR

Vi lämnar alltid mellan 3 månader och upp till 3 års garanti beroende på olika delar och arbeten. Det innebär att Du som kund alltid kan känna Dig trygg och komma tillbaka till oss om någonting blivit fel.

 

OBEROENDE VERKSTAD

Torekovs Bilverkstad är stolta över att vara en fristående och oberoende verkstad. Vi är därmed inte bunden till någon leverantör. Detta medför många fördelar till Dig som kund, bland annat alltid en lägre kostnad. Vi utför dock alla våra arbeten precis som auktoriserade märkesverkstäder – alltid efter den senaste serviceboken – för varje enskilt märke. Vi är alltså ingen märkesverkstad men detta påverkar inte Dig som kund med en bil som fortfarande har garanti kvar, tack vare EU:s nya regler om service på bilar. Tyvärr tystar många stora bilföretag och tillverkare ner detta, och marknaden för efter-service på nya bilar på märkesverkstäder, omsätter ute i Europa idag enorma miljardbelopp.

 

INGA MELLANHÄNDER – LÄGRE PRIS

Du som t.ex. önskar originaldelar till din bil (eller om det krävs originaldelar enligt ditt köpesavtal) får såklart originaldelar beställda och ersatta av våra mekaniker. Du som önskar kopior av delar får välja mellan en egen föreslagen leverantör eller efter våra mekanikers rekommendationer. Du bestämmer alltså själv hur mycket Du ska betala i slutändan – och kan känna extra trygghet utan dyra mellanhänder. Och eftersom vi inte är en märkesverkstad – kan vi serva alla typer av märken och inga krav ställs att det måste vara ett visst märke eller leverantör vi köper in allt ifrån där man oftast betalar ett dyrt överpris som drabbar Dig som kund.

 

EXPERTRÅD FRÅN GAMLA OCH UNGA

Hos Torekovs Bilverkstad får du expertråd från både unga och erfarna tekniker och mekaniker (vissa är nyexamerade med tekniken som förbehåll och andra med över 30 år i motorbranschen).

 

AUKTORISERAD VERKSTAD

Torekovs bilverkstad är auktoriserad genom bland annat Pro Tec.

 

FRÅGOR?

Vid frågor, tveka inte att kontakta oss.

Vi nås bäst via telefon 0431 – 36 37 15.

KONTAKTA OSS

Telefon:  0431-36 37 15
Jour:  076-838 04 47

 

ÖPPETTIDER

Mån-Fre:  08:00 – 17:00
Lör & helg:  Stängt

Jour: 076-838 04 47